بنابر روایت حضرت جهان را از عدالت پر می کند همانگونه که از ظلم و جور پرشده ، پس چطور می شود که خود امام به دست زن یهودی ظالم کشته می شود؟ مگر جهان از ظلم پاک نشده است؟؟؟؟
امام زمان عدالت را بر جهان حاکم میکند جو حاکم و غالب بر جوامع عدالت و حق است همچنانکه قبل از ظهور حضرت جو غالب و حاکم بر جامعه ی بشری ظلم و فساد و تباهی است . پس از ظهور عدالت در جامعه برپاست اما اختیار و اراده از انسان سلب نمیشود انسان موجودی مختار است انسانها ممکن است همانند همه ی دوران زندگی بشر گناه مرتکب شوند اما نه به نحوی که فساد و تباهی و ظلم حاکم بر جوامع باشد.
علائم و نشانههاى ظهور كه هر یك نویدى از نزدیك شدن ظهور آن حضرت(عج) است فراوان است كه به ذكر علائم حتمی اكتفا مىكنیم:
1- خروج سفیانى: سفیانى مردى از نسل ابوسفیان است كه پیش از ظهور حضرت خروج مىكند و پس از ظهور با امام مىجنگد. امام صادق(ع) فرمود: «ما و خاندان ابوسفیان دو خاندانى هستیم كه بر سر دین خدا با هم دشمنى داریم. ما سخن خداوند را تصدیق كردیم و آنان تكذیب كردند. ابوسفیان با پیامبر(ص) مبارزه كرد و معاویه با على(ع) و یزید با حسین بن على(ع) به مخالفت برخاستند و سفیانى نیز با قائم(عج) خواهد جنگید، (بحارالانوار، ج 52، ص 182).
2- خسف در بیداء: خسف ؛ یعنى، فرو رفتن و بیداء سرزمین بین مكه و مدینه است و مراد از آن فرو رفتن لشكر سفیانى در زمین است. على(ع) فرمود: در آستانه ظهور قائم ما، مهدى(عج) سفیانى خروج مىكند. سپاه وى به سوى مدینه حركت مىكند و چون به سرزمین بیداء مىرسند خداوند آنها را در كام زمین فرو مىبرد، (ینابیع الموده، قندوزى، چاپ بصیرتى، ص 427).
3- خروج یمانى: سردارى است از یمن كه قیام كرده و مردم را به حق و عدل دعوت مىكند. امام صادق(ع) فرمود: قیام خراسانى و سفیانى و یمانى در یك سال و یك روز خواهد بود و در این میان هیچ پرچمى به اندازه پرچم یمانى دعوت به حق و هدایت نمىكند، (كتابالغیبه، نعمانى، ص 252). ظاهراً خراسانى نیز دعوت به حق مىكند.
4- قتل نفس زكیه: نفس زكیه؛ یعنى، انسان پاك. امام باقر(ع) فرمود: «بین ظهور مهدى(عج) و كشته شدن نفس زكیه بیش از پانزده شبانهروز فاصله نیست»، (الارشاد، ج 2، ص 374).
5- صیحه آسمانى: ظاهراً صدایى است كه در آستانه ظهور از آسمان شنیده مىشود. امام باقر(ع) فرمود: «ندا كنندهاى از آسمان نام قائم را ندا مىكند پس هر كه در شرق و غرب است آن را مىشنود، (كتاب الغیبه، نعمانى، ص 252).
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.