هیچکس به اندازه بالشتم تنهاییم را درک نکرد...هیچکس .....حتی خدا حجاب

 

تاریخچه حجاب:
قبل از اسلام در ایران باستان و قوم یهودو احتمالا هند وجود داشته و نسبت به آن چیزی که در اسلام آمده سخت تر بوده .در جاهلیت عرب حجاب نبوده و بوسیله اسلام آمده است .در قوم یهود اگر زنی به نقض قانون یهود می پرداخت مثلابی آنکه چیزی برسر داشت به میان مردم می رفت یا صدایش آنقدر بلندبود که اگر در خانه صحبت می کرد همسایه ها می توانستند صحبت های او رابشنونددر این صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه او را طلاق دهد .
زنان ایرانی گوشه نشین بودند به جز زنان طبقات بالای اجتماعی که آن هم جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون نمی آمدند حق اینکه هیچ مردی حتی پدر و برادران او را ببینند را نداشتند . پدر و برادرها نامحرم بودند بعد از سال 97 هجری چهره ی خویش را از زیر چشم نقاب پوشاندند .
در هند حجاب شدیدو سختی مانند ایران باستان بود ولی مشخص نیست که قبل از اسلام بوده یا نه .
ویل دورانت در کتاب تاریخ تمدن : حجاب هند بوسیله ی ایرانیان مسلمان در هند رواج یافت . به عقیده ی نهرو حجاب هند بوسیله مسلمانان به هند آمده. اگر یکی از عوامل حجاب را دریافت و ترک لذات مادی بدانیم باید قبول کنیم که هند از قدیم حجاب پذیرفته چونکه از مراکز قدیم ترک لذات مادی و ریاضت بوده است
حجاب و افزایش شخصیت زن:
به طور کلی اشیائی که در همه جا یافت می شود و دسترسی به آن صورت میگیرد از ارزش کمتری برخوردار است از طرفی بشر همواره اشیا گران قیمت خود را از دسترس دیگران دور به شیوه ی خاص نگهداری و مراقبت می کردند .
اسلام که زن را گوهر گرانبهای هستی و دارای شخصیت کامل انسانی می داند حجاب را همچون صدف بهترین وسیله برای حفظ و ثبات شخصیت معرفی می کند .قبل از اسلام نه تنها زنان ارزشی نداشتند بلکه داشتن دختر ننگ به شمار می آمد در چنین جامعه ای ،بی حجابی که علامت بی ارزشی بود رواج داشت اسلام مقام زن را بالا برد و با بالا آوردن قانون حجاب حفظ و دوام شخصیت او را برای همیشه بیمه کرد .اسلام می گوید:هرگز زنان را گرامی نمی دارندمگر کریمان با کرامت و به آنان اهانت نمی کنند مگر لئیمان بی ارزش.
حجاب نشانه تمدن:یکی از امتیازات بشر نسبت به حیوانات پوشش است تمام کسانی که تحولات زندگی بشر را ارزیابی کردند معتقدند که برهنگی یا نیمه برهنگی از مختصات انسانهای وحشی و غیر متمدن بوده و خاطر نشان کردند که سیر تکامل تمدن بشر با تکامل پوشش همراه بوده یکی از نویسندگان با مطالعه آثار تمدن های مختلف می گوید :در قبایل وحشی و غیر متمدن حجاب و حتی پوشش زنان وجود نداشته مسلما پیدایش حجاب در بدو امر از لحاظ حفظ حرمت زنان بوده بعدا صورت عفاف گرفته و با آداب مذهبی اختلاط یافته بنابراین نه تنها حجاب زنان نشانه ی تمدن بشری است بلکه کیفیت آن مقیاس تمدن است . براستی اگر برهنگی نشانه تمدن است باید بگوییم که حیوانات و اقوام وحشی از زنان بی حجاب قرن 20 متمدن ترند. قرآن مجید خود نمایی زنان را به دوره جاهلیت نخستین نسبت می دهد .
استحکام پیوند خانوادگی :
یکی از عوامل مهم استحکام خانواده رعایت حجاب است اگر حجاب در جامعه ای کاملا رعایت شود و روابط جنسی به محیط خانواده محدود شود جوانان به ازدواج تمایل بیشتری پیدا کرده و خانواده های تشکیل شده پایداری بیشتری دارند باز هم در این میان بیشترین نفع عاید زنان خواهد شد. در حالی که خود نمایی و آرایش و تحریک در یک اجتماع بشری رواج پیداکند و روابط جنسی به محیطی غیر از خانواده کشیده شد هیچگاه جوانان به فکر ازدواج نخواهند بود و حتی خانواده هایی که تشکیل شده نیز دائما در حال تزلزل خواهد بود .
عامل استواری جامعه :
جامعه از دو جنس زن و مرد تشکیل شده – زن و مرد  مانند آتش و پنبه هستند و باید از هم دور نگه داشته شوند .مگراز طریق تشکیل خانواده –حضور زنان در جامعه به صورتی که هیچ گونه تحریک جنسی باآن همراه نباشد آن جامعه را استوار و مستحکم  میسازد.
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1391برچسب:, | 10:43 | نویسنده : ف - م |
  • مستندها
  • مرکز فروش لینک